Jump to content
OMRON Forums

Windows 10 - IDE fails to map variables


daves
 Share

Recommended Posts

Hi I have just setup my home working system. New PC, clean Windows 10 RTM install, PPMAC IDE 2.0.3.40, 460EX PPMAC CPU running FW 2.0.2.14.

 

My project fails. A new blank project fails.

 

Right-click project, Build and Download all Programs gives the following dialog:

 

---------------------------

Mapping power PMAC variables failed

---------------------------

Mapping power PMAC variables Failed. Do you wish to continue the build process.

---------------------------

Yes No

---------------------------

 

and the following output:

 

Please wait while mapping Power PMAC variables.

Syncing Database Failed.

Failed to map PMAC variables.

Project Building and Mapping total time = 67.531 sec

 

I cannot find any log messages in the project or IDE folders. Where to start looking?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Thanks for the suggestions. I didn't want to reset my firewall rules, but you did encourage me to run as Administrator (right-click Run As..., rather than just letting it elevate).

 

This appeared to do something, I got the rsync firewall requests and then it worked. Running normally from the shortcut after that worked too.

 

So not sure of exact details of what did it but I am running. Thanks for the nudge

 

Also be sure running application as Admin.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...