Jump to content
OMRON Forums

CK3E EtherCAT Activate Issues


Clark_control
 Share

Recommended Posts

I am going to use CK3E and ETEL's EtherCAT drive.
EtherCAT scan was completed normally, but
An error occurs when EtherCAT is activated.
View the EtherCAT related articles on the forum and attach the data obtained when connecting to EtherCAT.
For reference, I have already completed the axis drive by connecting the ACS motion controller and ETEL EtherCAT drive. There was no EtherCAT related problem in ACS motion controller.

Please advise.
thanks

ERROR.zip

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

I expected it to be an error that occurred because the OP mode was not automatically changed in the ETEL Driver. So, I added a syntax to forcibly change the OP mode to 08 in the ETEL Drive XML file.
After re-scanning the changed XML, EtherCAT could be activated normally.
The axis has been operating normally for 4 days now.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...