Jump to content
OMRON Forums

Enabling Power Strobe on MicroHAWK MV-30/40


Recommended Posts


Open a Windows Command Prompt User-added image from Windows Start Button ? All Programs ? Accessories.
At the line prompt Type: telnet XXX.XXX.XXX.XXX (Where "X" is the Ethernet IP address of the connected device)
User-added image
Then login using
VsWorx login: target
Password: password (you will not see this echoed on the screen)
User-added image
At the "->" prompt type BP_DumpAll + Enter
Scroll up in the dump list and look for the Power Strobe parameter it should be set to disabled.
User-added image
Scroll Back down to the "->" prompt and type BP_UpdateDevCapsPowerStrobe 1, “MSCANFACTUNLK”  + Enter
If entered properly you will see:
Writing file to SPI flash...100%
value = 0 = 0x0

User-added image

Again at the "->" prompt type BP_DumpAll + Enter
Scroll up in the dump list and look for the Power Strobe parameter which now shows Enabled.
User-added image
To end the session type: reset + Enter
It displays "Connection to host lost" and unit will reboot.


Notes:
All
Black Bold typed commands are Case Sensitive.
All
Blue Bold Italicized are replies or generated from the system
+ Enter = Hit the Enter Key




 

Operating System

Any

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...