Jump to content
OMRON Forums

LVS-7000 Synchronization Issue when seeing Horizontal Lines in Image


Recommended Posts

Initially reported as a synchronization issue with re-running an existing job which had worked on previous occasions.

Repeated trial of smaller & wider sync slices, as well as various positions, including slightly off web, and narrow to the point of including an area just larger than the gap between labels yielded no success.

Looking at the zoom window area, horizontal lines can be seen. A Venetian blind effect.  This caused enough interference in trying to sync properly, that resolving this condition resolved the sync issue.

Ultimately it was found that an aging power supply was causing the light to flicker just enough for the camera to notice, but not the human eye.  Replacing the power supply resolved the horizontal line issue, and a new job was created and synchronized successfully.

7000ImageSync

Operating System

Any

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...