Jump to content
OMRON Forums

Adw 400 and new servo drive


AhmetNuri
 Share

Recommended Posts

Hi, I have Adv 400 cnc unit. We have a servo motor problem. And we change the servo motor and drive. We use analog mod. I change I230 paramater on the terminal.

I can control motor with mpg. it seems normaly. I use Jog mod f5 or f6

motor start work but when the motor stoped 1 or 1/2 cycle turns in the opposite direction. why?

the problem is 2. motor.

you can see the motor 2 setting from pictures

DSCN2111_1024x768.thumb.JPG.424911505303e80834e9736a099cf62c.JPG

DSCN2112_1024x768.thumb.jpg.6ed144d75d2ff44c3cd6141ef60730ae.jpg

DSCN2114_1024x768.thumb.JPG.cf953acd6afd66e5e585334e659b29fe.JPG

DSCN2115_1024x768.thumb.JPG.0f7d89076f3007e1bbacb34b9d625e05.JPG

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

you can wach the video for our servo motor.

http://www.2shared.com/video/hsRknapd/delta_tau_tecoservo.html

the firest step i use the mpg for motor control. then ı use jog in the video. My old servo motor 1000 rpm and has 5000 ppr encoder. My new servo motor (teko 1 kw with E series drive) 2000 rpm and 2500 ppr .

and my old i parameters are

 

i230=5719

i231=5747

i232=6441

i233=16611

i234=1

i235=82902

 

how can i calculate new i parameter for new drive?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...