Jump to content
OMRON Forums

Current Close Loop Tuning on PowerBrickAC brush motor


Recommended Posts

Hi,

 

I have a problem with the configuration of the current close loop on the PowerBrickAC. We have DC (brush) motor with the next specifications:

R = 3.7 ohms

L = 2.7 mH

V = 48 VDC

 

We configure the motor as the manual said. To do the auto-tuning of the current close loop we blocked the motor and set the PhaseTableBias to +512, but the response did not according to the manual, and our expectations.

 

We read the manual of the Power Pmac to tune the current close loop, but we don't understand why the amplitud of the step test waveform is too different to the value that we set.

 

I attached the graph of the response and the configuration.

 

Thanks in advance,

Regards

Roberto

motor_current_loop.jpg.eb24a44cc6330059f6e0eec1279adf7e.jpg

motor_tuning_values.thumb.png.8ed61d558557c2a84e79aa42cd1f8dcc.png

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tech Support is better suited to handle this issue. Please email the step responses and setup information to Support@DeltaTau.com.

 

Clopedandle, thanks for the input.

 

Wow, another appearance of the rare and legendary Clopedandle, the only one known of in existence!

Link to comment
Share on other sites

Tech Support is better suited to handle this issue. Please email the step responses and setup information to Support@DeltaTau.com.

 

Clopedandle, thanks for the input.

 

Wow, another appearance of the rare and legendary Clopedandle, the only one known of in existence!

 

Thanks for your help, I will send a email to Tech Support.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...