Jump to content
OMRON Forums

IDE will not connect but SSH will


eriochrome
 Share

Recommended Posts

I am having a communication problem with my PowerBrick. After building and downloading a new project and saving it something crashed. The IDE stopped being able to communicate with the PowerBrick. I tried the USB Factory reset and have found that the PowerBrick can be SSH to but will not respond to IDE.
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Factory Reset USB does not help. I tried the no RT usb and get a different response when I try to run gpascii from the SSH window. With RT I get no response in the SSH window but a flashing cursor on a new line, with NoRT I get a "no such device or address".
Link to comment
Share on other sites

Seems that the Project I loaded messed up the Powerbrick and I somehow was saving it just as it was dying and the whole usrflash folder was gone on the Powerbrick file system. I loaded a USB with a known good project and placed the files in the usb PowerPmacConfigLoad/usrflash/Project.

This recovered communication in the IDE. Once I had communication I tried to reload from one of the flash.n files but that failed also so I am just repeating the basic changes to the project one at a time to source the issue.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...